Werken bij

Klaar voor de Sprong?

Heb jij een ticketje maatwerk? En zie je een job vol afwisseling wel zitten? Lees dan snel verder. Welk type Maker ben jij?

Groene vingers? Bij de Groenmakers ga je op pad in teamverband om tuinen, bermen, hagen … te onderhouden. Kortom: alles wat groen is, maak jij een stukje mooier! Ga je liever aan de slag in de wereld van recyclage, circulariteit en duurzaamheid? Dan vind je vast je gading bij de Milieumakers. Heb je een hart voor mensen? Word je blij als je iets voor een ander kunt doen? Dan ben je een ideale kandidaat voor de Gezondmakers. Eerder een geboren fietstechnieker? Dan wachten er heel wat stalen rossen op jou in het fietsatelier in Mol of bij de Fietsenwinkel.

De Sprong helpt bij elke stap

Bij de Sprong sta je er nooit alleen voor. Onze begeleiders zorgen ervoor dat je je helemaal kunt ontplooien, op je eigen tempo en volgens je eigen noden. Ook kun je rekenen op een interne opleiding én persoonlijke opvolging door onze vormingsmedewerkers. Zo neem je een vliegende start bij elke opdracht. Loopt alles op wieltjes en voel je je na een inwerkperiode helemaal als een vis in het water? Dan bekijken we of je vast in dienst kan treden.

Wil je weten of werken bij de Sprong iets voor jou is? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Solliciteren

Bekijk hier onze vacatures

Maatwerkcoach Groenmakers

Technische maatwerkcoach

Medewerker Milieumaker

Medewerker Groenmaker

Stage bij de Sprong?

Natuurlijk heten we stagiaires van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kom stage lopen
De Groenmakers

Zelfoogsttuin Turnhout

De zelfoogsttuin is een uniek project, omdat het zoveel méér omvat.

Bekijk project
Zelfoogsttuin Turnhout

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.