Samenwerking

Samenwerken met de Sprong?
Goed idee!

Wanneer je kiest om samen te werken met de Sprong, doe je zoveel méér dan enkel een beroep op onze diensten. Je draagt bij aan de toekomst van onze medewerkers. Want onze missie is een maximale doorstroom creëren. Hiervoor zetten we sterk in op een kwalitatieve opleiding en begeleiding van onze medewerkers, zodat zij op hun beurt kwaliteitsvol maatwerk afleveren én eventueel vast aan de slag kunnen in je bedrijf. We zijn dan ook trotse drager van het EFQM-kwaliteitslabel voor sustainable excellence.

Groenmakers

Een mooi verzorgde tuin, een goed onderhouden berm, een proper bedrijfsterrein, …  Vertrouw op onze Groenmakers om je groen pico bello te onderhouden.

Maak kennis met de groenmakers

Milieumakers

Onze Milieumakers zijn dan weer helemaal thuis in de wereld van circulariteit, upcycling en downcycling. Kortom, onze Makers gaan voor een duurzame samenleving. Zowel op menselijk, economisch als ecologisch vlak.

Maak kennis met de Milieumakers

Fietsenwinkel

Tweewielers hebben geen geheimen meer voor onze gedreven fietsenmakers. Doe gerust een beroep de op de Makers van Mol of Meerhout voor het opknappen van je stalen ros. In Mol kun je trouwens ook terecht voor zelfgebouwde tweedehandsfietsen, volledig nieuwe exemplaren zijn te koop in Meerhout.

Maak kennis met de Fietsenwinkel

Projecten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je groenonderhoud, circulaire projecten of verduurzaming?

Contacteer ons

Nu jij!

Ben je actief in de groensector, circulaire economie of zorgsector en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze Makers staan paraat. Jij krijgt ademruimte, terwijl zij — na een intensieve opleiding — hun opgedane kennis verruimen én inzetten op het werkveld. Wie weet hou je er wel een vaste medewerker aan over?
Op zoek naar versterking voor je bedrijf?

Contacteer ons

9 goede redenen om samen te werken met De Sprong

  1. Bij ons zitten de Makers van morgen. Onze focus ligt op doorstroom. Met andere woorden: jouw vacatures raken (eindelijk) ingevuld
  2. De medewerker wordt eerst bij ons opgeleid voor hij of zij aan de slag gaat
  3. We zoeken gericht naar oplossingen voor je noden en durven daarbij gerust outside the box denken
  4. Je kiest voor een langdurig partnership, waarbij een nauwgezette opvolging en open communicatie centraal staan
  5. We zijn een kleinschalige organisatie. Maatwerk is dus écht ‘op maat’!
  6. Je bedrijf wordt inclusiever en divers, en dus ook sterker
  7. Je helpt de krapte op de de arbeidsmarkt aan te pakken door bijvoorbeeld de activatie en re-integratie van langdurig zieken
  8. Je geeft kansen aan mensen die elders minder of geen kansen krijgen
  9. Je werkt samen met authentieke, dankbare en loyale mensen
De Milieumakers

Herbruikbare bekers Stad Geel

Wegwerpbekers zijn passé, toch? Daar was Stad Geel het alvast roerend mee eens. Daarom zetten ze voortaan hun eigen herbruikbare bekers in bij elke event.

Bekijk project
Herbruikbare bekers Stad Geel

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.