Werk samen met ons bij maatwerkbedrijf De Sprong

Bij De Sprong geloven we in kansen en groei. Het gaat bij ons niet alleen om wat je doet, maar ook om wie je bent en wat je kunt bereiken. Met vestigingen in Meerhout, Mol, Olen, Turnhout en Geel, zijn wij overal in de Kempen te vinden. Of je nu een talent bent in snoeien, fietsen maken, lassen of logistieke taken, bij De Sprong is er een plek voor jou. Samen maken we sprongen naar een betere wereld en een geweldige werkervaring. Werk samen met ons!

Ontdek de vier makers bij De Sprong
De Groenmakers: Werk je graag buiten en zie je graag snel resultaat? Dan zijn de Groenmakers iets voor jou. Onze teams vertrekken dagelijks vanuit Meerhout of Olen en werken in heel de Kempen.

Techniekmakers: Heb je een passie voor fietsen en sleutel je graag de hele dag aan fietsen?  Dan zijn de Techniekmakers de perfecte match. Onze ateliers bevinden zich in Mol en Meerhout. Daarnaast zijn we recent gestart met een nieuw project waar we lassen aan kleine en grotere projecten.

Milieumakers: Draag jij graag je steentje bij aan een propere wereld? Bij de Milieumakers kun je aan de slag bij Back Cup, waar we herbruikbare plastic bekers wassen die gebruikt worden op festivals en evenementen. We werken samen met IOK in Olen om hun ophaalroutes te ondersteunen en in Herenthout geven we afgedragen of niet-verkochte schoenen een nieuw leven.

Gezondmakers: Heb je een hart voor ouderen en wil je graag in de zorg werken? De Gezondmakers zijn dan ideaal voor jou. We werken samen met verschillende woonzorgcentra om logistieke taken uit te voeren, zoals bedden opmaken en eten opdienen.

Waarom werken bij De Sprong?
Bij De Sprong focussen we op kwaliteit, respect, samenwerking en innovatie. Als werknemer geniet je van fijne werktijden van 08:00 tot 16:30 (sommige uurroosters zijn anders), wat je elke maand een extra verlofdag oplevert. Daarnaast bieden we een ruime verlofregeling, een hospitalisatieverzekering, ecocheques en een verplaatsingsvergoeding.

Hoe kun je contact opnemen of wil je meer weten?
Stuur een e-mail naar sollicitatie@desprongvzw.be en ontdek jouw mogelijkheden bij De Sprong. Of neem een kijkje op onze website voor de vacatures.

Zin in een nieuwe uitdaging? Neem vandaag nog contact op met ons en werk samen met ons bij maatwerkbedrijf De Sprong!

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.