Jaarverslag 2022

Met trots mag ik voor de eerste keer het jaarverslag van De Sprong vzw inleiden. Trots ook dat ik het werk van de uittredend voorzitter, Karel Byl, kan en mag verderzetten. Het afgelopen jaar was opnieuw een jaar vol uitdagingen en successen voor onze organisatie. Ik ben dan ook trots dat we er weer in geslaagd zijn om dit tot een goed resultaat te brengen.

In ons jaarverslag vindt u een overzicht van onze belangrijkste activiteiten en projecten van het afgelopen jaar, evenals een financiële analyse van onze inkomsten en uitgaven. Ik ben verheugd om te kunnen melden dat we het afgelopen jaar een stabiele financiële positie hebben weten te behouden, mede dankzij de steun van onze partners, klanten en leveranciers.

Maar bovenal wil ik in dit jaarverslag onze dank uitspreken aan alle medewerkers. Zonder hun inzet en toewijding zouden we niet kunnen doen wat we doen: een brug slaan tussen kansengroepen en de arbeidsmarkt. Met De Sprong evolueerden we naar de makers van morgen met daaronder de Milieumakers, de Groenmakers, de Techniekmakers en de Gezondmakers.

Ik hoop dat u dit jaarverslag met veel interesse zult lezen en dat het u een beter inzicht geeft in onze organisatie en ons werk. We kijken uit naar een succesvol jaar en blijven ons inzetten voor iedere medewerker zodat die het beste uit zichzelf kan halen in een sfeer van vertrouwen, om vervolgens op zijn of haar eigen tempo te groeien in de job.

Met vriendelijke groeten,

Raf Moons

Lees hier ons jaarverslag.

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.