Heb jij je al ingeschreven voor het Benefiets Feest!?

Op zondag 23 juni organiseert maatwerkbedrijf De Sprong in samenwerking met KVC Westerlo het Benefiets Feest, een fantastische gelegenheid om te fietsen voor een goed doel en plezier te hebben met het hele gezin!

Met dit evenement willen we geld inzamelen voor MPI Oosterlo, zodat zij een nieuwe fiets kunnen aanschaffen die perfect aansluit bij hun specifieke noden. Jouw deelname maakt een verschil en helpt ons de zorgsector te ondersteunen.

Kies uit drie fietsroutes:

10 kilometer
Deze toegankelijke route van KVC Westerlo naar MPI Oosterlo en terug is perfect voor gezinnen met kleine kinderen en personen met een mobiliteitsbeperking. Onderweg kun je genieten van een drankje en bij terugkomst is er vermaak voor zowel kinderen als ouders.

Start-/eindtijd: 10:00 – 14:00
Deelnamekosten: €10, kinderen tot 6 jaar gratis

50 kilometer
De 50 kilometer Smultocht volgt de fietsknooppunten en heeft een stop bij de fietswinkel van De Sprong in Meerhout. De route passeert mooie bezienswaardigheden zoals de abdij van Tongerlo en de Beddermolen, waar we een versnapering aanbieden.

Start-/eindtijd: 10:00 – 12:00
Deelnamekosten: €15

95 kilometer
Voor de sportieve wielrenners is er een uitdagende route van 95 kilometer die via GPS te volgen is. Halverwege is er een stop met bevoorrading voorzien.

Start-/eindtijd: 08:00
Deelnamekosten: €10

Inschrijven en meer informatie

Ga naar https://www.desprongvzw.be/benefiets-feest/ voor de informatie om je in te schrijven.

Schrijf je nu in en fiets mee voor het goede doel!

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.