De Groenmakers krijgen in 2024 unieke bomensnoei micro-opleiding

Bij het kweken en onderhouden van bomen is niet alleen theoretische kennis van belang maar ook praktijkervaring. Om deze reden zijn we in gesprek gegaan met een vooraanstaande kwekerij uit onze regio. In samenwerking met deze kwekerij heeft de Sprong intern een micro-opleiding bomensnoei ontwikkeld en zijn ze vastberaden om alle Groenmakers de nodige vakbekwaamheid van deze edele kunst bij te brengen.

Onze partner, een planten- en boomkwekerij met een indrukwekkend areaal van ruim 50 hectare, is een familiebedrijf sinds 1970. Hierdoor kunnen we rekenen op absolute meesters in het vak. Een tiental van onze medewerkers heeft het voorrecht gehad om van hen de fijne kneepjes van het vak te leren.

Onze mensen ondergingen eerst een gedegen opleiding om vervolgens uitgebreide praktijkervaring op te doen onder het deskundig toezicht van de experts. Dakplatanen, Winterlindes, diverse leibomen… – niets blijft ongesnoeid!

Deze investering in opleiding en praktijkervaring stelt ons in staat om extra getalenteerde mensen klaar te stomen voor het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden bij onze klanten. Zo zetten we niet alleen in op de duurzame tewerkstelling van onze doelgroepmedewerkers maar ook op de bomen van de toekomst.We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.