Fietsenatelier

Bij VZW De Sprong, afdeling Fietsenatelier, streven we ernaar mensen meer mobiel te maken. Iedereen heeft recht op een betaalbare en kwaliteitsvolle fiets om te fietsen zonder zorgen! Met ons uitgebreide aanbod proberen we deze missie waar te maken. In onze winkel vindt u een ruim assortiment nieuwe en tweedehandsfietsen. Minder mobiele mensen kunnen bij De Sprong ook terecht voor de aankoop of huur van aangepaste fietsen. U kan bovendien bij ons terecht voor alle herstellingen en onderdelen. Bedrijven, groot of klein, helpen we graag verder met een verkoop-, leasing- of onderhoudspakket op maat.

De Sprong, afdeling Fietsenatelier doet er immers alles aan om het fietsgebeuren te bevorderen. Ontdek het allemaal in ons aanbod!

In onze winkel vind je een zeer uitgebreid aanbod aan tweedehands en nieuwe fietsen.

Voor bedrijven en verenigingen hebben wij op maat gemaakte aanbiedingen.
Bekijk hier onze partners:

VZW De Sprong is de uitbater van de fietspunten aan de stations van Mol, Geel en Herentals. Op deze manier werkt VZW De Sprong mee aan de uitbouw van een geschakeld netwerk fietspunten Kempen.

Met Blue-bike geraak je na je treinreis gemakkelijk van station tot eindbestemming en terug. Hou je Blue-bike kaart voor de automaat en de Blue-bike is de jouwe.

Onze medewerkers zorgen voor het onderhoud en de stockage van de fietsen. Ook kan je bij hen terecht met vragen over abonnementen e.d. 

www.blue-bike.be

Maak kennis met onze ervaring met aangepaste fietsen voor minder mobielen en kies voor de unieke aangepaste fiets van Van Raam.

www.vanraam.nl