Fietsenatelier

In onze afdeling Fietsenatelier, streven we ernaar mensen meer mobiel te maken. Iedereen heeft recht op een betaalbare en kwaliteitsvolle fiets om te fietsen zonder zorgen! Met ons uitgebreide aanbod proberen we deze missie waar te maken. In onze winkels (te Mol en Meerhout) vindt u een ruim assortiment nieuwe en tweedehandsfietsen. Minder mobiele mensen kunnen bij De Sprong ook terecht voor de aankoop of huur van aangepaste fietsen. U kan bovendien bij ons terecht voor alle herstellingen en onderdelen. Bedrijven, groot of klein, helpen we graag verder met een verkoop-, leasing- of onderhoudspakket op maat.

We doen er alles aan om het fietsgebeuren te bevorderen. Ontdek het allemaal in ons aanbod!

Particulieren en bedrijven kunnen in het kader van 'fietsen zonder zorgen' in onze winkels van Meerhout en Mol terecht voor de aankoop van nieuwe stads- of elektrische fietsen. Onderhoud en herstellingen van alle merken fietsen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod tweedehandsfietsen en angepaste fietsen voor minder mobielen. Ook voor accessoires en fietsonderdelen bent u welkom. 

Iedereen kan bij ons terecht voor het huren van stadsfietsen, tandems en aangepaste fietsen.  

Wij baten de fietspunten uit aan de stations van Mol, Geel en Herentals. Pendelaars kunnen bij ons terecht voor kleine herstellingen, fietsverhuur, (bewaakte) fietsenstalling en informatie over fietstoerisme in de omgeving.