Benefiets Feest

Doe jij mee?

Op zondag 23 juni organiseert maatwerkbedrijf De Sprong i.s.m. KVC Westerlo het Benefiets Feest. Met de opbrengsten van de dag kan MPI Oosterlo op maat van hun noden een nieuwe fiets kopen. Zo ondersteunen we samen de zorgsector!

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden: 10 kilometer, 50 kilometer en 95 kilometer. Mee doen? Schrijf je dan in!

10 kilometer
Fietstocht van 10 km van KVC Westerlo naar MPI Oosterlo en terug. Deze route is volledig toegankelijk voor personen met een mobiliteitsbeperking, maar tevens geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Bij de tussenstop krijgen de deelnemers allemaal een drankje aangeboden en bij terugkomst bij KVC Westerlo zal er vermaak zijn voor de kinderen en ouders.

Start- /einduur: 10:00 – 14:00
Prijs: €10, kinderen tot 6 jaar gratis

50 kilometer
Smultocht van 50 km: deze route volgt de fietsknooppunten waarbij we halverwege aan de fietswinkel van De Sprong in Meerhout een stop voorzien.  Daarnaast passeert deze route de abdij van Tongerlo, Beddermolen, …. En eindigen wederom aan de terreinen van KVC Westerlo. Aan de Beddermolen voorzien we ook een versnapering.

Start- /einduur: 10:00 – 12:00
Prijs: €15.

95 kilometer
De fietstocht van 95 km is voor de sportieve wielertoeristen die een aparte route kan volgen via GPS. Halverwege de route voorzien wij een stop en bevoorrading.

Start- /einduur: 08:00
Prijs: €10.

Schrijf je in!

Wil je een van de drie routes rijden voor het goede doel? Schrijf je dan hier in en mail naar Benefietsfeest@desprongvzw.be om je aan te melden. Vermeld hierbij voor welke tocht jij je wil inschrijven en voor hoeveel personen je dit doet, vergeet niet alle namen en leeftijden toe te voegen. Om mee te doen aan de 10 km tocht betaal je €10, voor de tocht van 50 km betaal je €15 en voor de tocht van 95 km betaal je €10. Tot 23 juni!

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.