Samen sterker: De diversiteit van De Sprong

Al 25 jaar goed voor elkaar! Vandaag over de diversiteit binnen de Sprong vzw. Bij de Sprong vzw werken wij met een 100-tal maatwerkers, ieder met zijn een eigen verhaal. Het maakt bij de Sprong niet uit wat je achtergrond is of van waar je komt, wij willen iedereen een eerlijke kans geven. Want iedereen verdient een kans om te groeien en door te stromen naar het reguliere arbeidscircuit. Diversiteit is voor ons een zekerheid. Bij de Sprong, staat de deur altijd open.

Benieuwd naar wie er werkt bij de Sprong? Bekijk de video over dit high-five moment onderaan de pagina!

Binnen de Sprong werken 17 medewerkers met een verschillende afkomst. Mensen werken samen en leren van elkaar. Binnen de Sprong wordt er gefocust op individuele ontwikkeling, ongeacht waar je vandaan komt. Er is plaats voor iedereen. Diversiteit gaat over verscheidenheid en de mix van verschillen tussen mensen. Soms zijn deze zichtbaar, denk maar aan leeftijd, huidskleur of een fysieke beperking. Soms zijn deze verschillen onzichtbaar, zoals religie of seksuele voorkeur.

We willen een afspiegeling zijn van de samenleving en iedereen de kans geven om bij ons aan de slag te gaan. Dat is de diversiteit binnen de Sprong vzw. Zo zal je vrouwen vinden bij de Groenmakers, maar eveneens verschillende mannen bij de Gezondmakers. We kijken waar onze medewerkers het beste passen op basis van hun talenten en stappen af van vaste patronen.

Wij brengen de makers van morgen! Laten we kennis gaan maken met enkele van hen.

Meer jubileumverhalen? Lees ze op onze website.

Sociale economie inzetten voor uw bedrijf?

Neem contact op

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.